Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Annelies Pleyte Geinstalleerd Als Burgemeester Van Veendam

Annelies Pleyte geïnstalleerd als burgemeester van Veendam

Pleyte belooft inzet voor een mooier Veendam

Nieuw burgemeester zet zich in voor duurzaamheid, leefbaarheid en eenheid

Veendam - Annelies Pleyte is woensdagmiddag officieel beëdigd en geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van de gemeente Veendam. Aansluitend op de beëdiging vond de installatie plaats in de raadszaal van het gemeentehuis. Tijdens haar installatie sprak burgemeester Pleyte haar ambities voor de gemeente uit. "Ik wil mij inzetten voor een mooier en beter Veendam", aldus Pleyte.

De nieuwe burgemeester wil zich onder andere richten op duurzaamheid, leefbaarheid en eenheid. "Ik wil dat Veendam een gemeente is waar het goed wonen, werken en leven is. Een gemeente waar iedereen meetelt en waar we samenwerken aan een duurzame toekomst." Pleyte wil ook luisteren naar de inwoners van Veendam. "Ik wil weten wat er leeft onder de inwoners en wat hun wensen en behoeften zijn. Alleen samen kunnen we Veendam mooier maken."

Annelies Pleyte (1972) was de afgelopen jaren wethouder in de gemeente Groningen. Daarvoor was ze onder meer werkzaam als gemeenteraadslid in Assen en als beleidsadviseur bij de provincie Drenthe. Pleyte is lid van de PvdA.

De installatie van de nieuwe burgemeester werd bijgewoond door leden van de gemeenteraad, wethouders, ambtenaren en genodigden. Ook waren er veel inwoners van Veendam aanwezig om de nieuwe burgemeester te verwelkomen.


Komentar